SALTINHALATOR

även kallad ”SALTPIPA”

VI SÄLJER DEN  ÄKTA UNGERSKA SALTINHALATORN!

En egen ‘saltgrotta’ i fickan

Att vistas i ett saltrum/saltgrotta hjälper många astmatiker och allergiker i sina besvär. När man andas in mikroskopiska saltkristaller i luften, rensar och vårdar de luftvägarna. Andningen blir lättare och irritationen i luftvägarna minskar.

Antalet allergiker, astmatiker ökar konstant varje år. Dessa människor använder alldeles för mycket mediciner istället att välja naturliga hjälpmedel.

Saltrum/Saltterapier är mycket populära i Centraleuropa, men för tillfället finns det alldeles för få här i Norden. Därför vill vi ge möjligheten till alla som söker naturlig hjälp att använda, vår SALTINHALATOR+, som är ett patenterat ungerskt hjälpmedel, som är praktisk att ha med sig oavsett var man befinner sig.  För en billig peng kan man äga en egen ”saltgrotta” som får plats i fickan så att man kan få saltbehandling när man känner för det.

saltpipor

Genom att använda SALTINHALATOR+ kan man lindra problem vid:

• Pollen allergi • Astma • Kroniska luftvägsinflammationer •  Snuva • Smittosamma luftvägsinfektioner

• Luftvägsbesvär orsakat av rökning • KOL

SALTINHALATOR+ innehåller kristaller av saltet halit, ett 100 % naturligt och rent bergssalt. De effektiva ämnena: 50 – 60 gram halit saltkristaller från mellersta miocentiden, NaCl 99.2%, CaSO4 0,4 %, MgCl2 0,08 %, CaCl2 0,8 %, Fe203 0,001 % samt litet av K, J och Br. Innehåller ej metall förorening.

Användning: Man kan använda inhalatorn varje dag mellan 5-30 minuter för att få ett bra resultat eller när man får besvär. Man håller inhalatorn i handen och lägger munnen på öppningen och andas in genom den på vanligt sätt och andas ut genom näsan. Man kan ta bort inhalatorn från munnen när man andas ut ifall man har mycket saliv eller hos barn som klarar inte att andas ut genom näsan.

En SALTINHALATOR+ bör endast användas en av samma person.

Rengöring:  Man rengör med en fuktig trasa på utsidan. Det är viktigt att vatten/fukt inte får komma in i inhalator.

Biverkningar:  När reningsprocessen startar upplever man en lätt rinnande näsa.

Blodtrycket kan tillfälligt stiga upp en aning i samband med början av behandlingen.

Observera:  Om man lider av högt blodtryck eller om man är överkänslig är det bäst att diskutera med en läkare innan man börjar med behandlingen.

 

 

 

8 Responses to SALTINHALATOR

 1. Johanna Franzén

  Hej.

  Vad kostar Ungerska saltinhalatorn? Var och hur skulle jag kunna köpa den?

  Hälsar Johanna

  • DORIMAX

   Hej Johanna, Tack för din fråga.
   Du kan köpa inhalatorn hos oss. Du går in på fliken Shop och där hittar du en fil med alla våra produkter, inkl Saltinhalatorn Mini..Den kostar 350kr inkl. frakt inom Sverige.
   Hälsningar
   Dora

 2. Therese

  Hej!
  Det här ser väldigt intressant ut, men jag skulle gärna läsa lite mer om denna saltinhalator. Vilka (om några?) vetenskapliga undersökningar baserar sig detta på – har du några källor du skulle kunna dela med dig av? Jag har letat lite på bland annat pubmed, men skulle vilja ha något som gäller just denna eller åtminstone en väldigt lik (samma höga NaCl-halt exvis). Jag har en anhörig med högt blodtryck och kol och vill veta allt man kan veta om detta innan jag rekomenderar den till personen i fråga.
  Hälsningar,
  Therese

  • DORIMAX

   Hej Therese, Tack för din fråga. Jag har lite information på engelska. Nån studie som gjordes i en ungersk Sjukhus. Jag kan maila till dig. mvh Dora

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 + fyra =